Choose Theme
 

Veel gestelde vragen

Wat zit er bij de prijs in begrepen?
In de prijs van Touchdown, zit proffesioneel geluid en licht, reiskosten, op en en afbouwkosten inbegrepen.

 

Hoe lang speelt Duo Touchdown?
Duo Touchdown verzorgt een avondvullend optreden binnen een tijdsbestek van 4,5 uur. In de regel worden 4 sets van 45 minuten gespeeld. Tussen de sets door houd Duo Touchdown korte pauzes van maximal 15 minuten. Uiteraard is het mogelijk altijd te overleggen over een andere indeling.

 

Hoe lang duurt het op- en afbouwen?
Duo Touchdown zorgt altijd dat uiterlijk een half uur voor de aanvang van het feest of evemenent alles gereed is. Bij het ontvangst van de gasten zorgt Duo Touchdown voor inloopmuziek via Ipod of Laptop. Wanneer er op een of andere reden eerder moet worden opgebouwd zullen extrakosten (wachtgeld) in rekening worden gebracht. Het opbouwen duurt ongeveer 1 uur net als de afbouw.

 

Waar moeten we rekening mee houden met betrekking tot eten en drinken van de bandleden en eventuele technici?
Aangezien de leden van Touchdown vaak al vroeg onderweg zijn na een optreden vragen wij u vriendelijk in overleg met de locatie te zorgen voor een warme maaltijd. Daarnaast is het gebruikelijk dat Duo Touchdown de gehele avond kan worden voorzien in water, koffie of frisdrank.

 

Kleedruimte?
Touchdown stelt het op prijs gebruik te maken van een (afsluitbare) kleedruimte om op te kleden en eventueel in de pause gebruik van te maken.

 

Kleding van de bandleden?
De bandleden van Touchdown zullen afhankelijk van het type feest nette kleding dragen. Bij openbare feesten (café’s, feesttenten etc.) komen de bandleden in sportieve vrijetijds kleding.

 

Spelen jullie verzoeknummers?Touchdown staat bekend om haar interactie. Door onze flexibiliteit kunnen we spelen wat het publiek wil horen. Touchdown werkt niet met vaste setlijsten maar speelt in op wat het publiek wilt horen.

 

Is een podium een vereiste?
Het is geen vereiste maar het zorgt er wel altijd voor dat wij beter contact kunnen maken met het publiek en dat er meer kijkplezier is. Indien er een podium aanwezig is dient deze een minimale afmeting te hebben van 4 x 3 meter.

 

Hoeveel stroom heeft de band nodig?
Duo Touchdown heeft voldoende aan 2 vrije groepen 220volt 16 amp.

 

Hoe hard is het geluid?
De muzikanten van Touchdown maken gebruik van zogenoemde in-ears. Dit houd in dat er geen hard podium geluid. De muzikanten kunnen door het in-ear system zichzelf perfect horen. Dit bied dan ook de mogelijkheid dat het zaal geluid naar elke gewenste situatie kan worden aangepast.
Dit alles doen wij in overleg.

 

Voor overige vragen neem gerust contact met ons op.

 

Top