Choose Theme
 

Mogelijkheden

Wat voor feest wilt u organiseren?

 • Studentenfeest

  21/11/2013

  Duo Touchdown is uitermate geschikt voor een studentenfeest. In het verleden hebben zij dan ook bij veel verenigingen en disputen een feestje mogen bouwen. Met name door de interactie en het veelzijdige repertoire is Touchdown een veel gevraagde act

  Lees meer
 • Huwelijksfeest

  30/07/2013

  Duo Touchdwon is de ultieme band voor uw bruiloftsfeest. Het feest is niet alleen voor u maar uiteraard ook voor uw gasten. Duo Touchdown heeft al op vele bruiloftsfeesten het bruidspaar en de gasten een onvergetelijk avond mogen bezorgen. Het is leuk da

  Lees meer
 • Verjaardag/jubilea

  22/07/2013

  Niet alleen op bruiloften maar op andere prive feesten haalt u met Duo Touchdown een top act in huis. Professionaliteit, flexibiliteit, breed repertoire, interactie en humor zijn maar enkele elementen die Duo Tochdown uniek maakt!  

 • Bedrijfsfeest/borrel

  03/07/2013

    Duo Touchdown  is ook een uitstekend duo  voor een bedrijfsfeest/borrel.  Het lukt Touchdown  altijd weer om de dansvloer vol te krijgen. Maar tijdens een (netwerk) borrel rustige achtergrond muziek is Duo Touchdown ook uitstekend inzetbaar.

  Lees meer
 • Kermis/Jaarmarkt

  03/07/2013

  Duo Touchdown heeft de afgelopen jaren al op heel wat kermissen en jaarmarkten gestaan. Alleen of met bekende artiesten het is altijd groot feest. Door het brede repertoire worden alle gasten vermaakt van jong tot oud.  

Top