Choose Theme
 

Biografie

Het duo Touchdown bestaat uit Eileen Schilder en Jeroen Romijn. Beide muzikanten hebben enorme ervaring in de muziek en theaterwereld. Dit is dan ook goed terug te zien en te horen tijdens hun optredens.

De missie van Touchdown is om uw feest of evenement van muziek en entertainment te voorzien waar nog lang over nagepraat zal worden.

Duo Touchdown is te boeken in twee verschillende uitvoeringen:

– Duo Touchdown
– Duo Touchdown + Saxofonist

Duo Touchdown

Duo Touchdown beschikt over hedendaagse technieken waar waardoor het klink alsof er een complete band staat. Dit aangevuld met uitstekende zang en entertainment maakt Touchdown uniek!
Door een enorm breed repertoire kan makkelijk worden ingespeeld op de reacties van uw gasten. Hierdoor zal iedereen een top feest beleven. Interactie zal er dus zeker zijn.

Duo Touchdown + Saxofonist

Touchdown uitbreiden met een Saxofonist?

Met deze saxofonist erbij kunnen we nog meer grooven en worden de meest fantastische solo’s gespeeld. Een absolute aanvulling.

Touchdown speelt (bijna) alles!

Er wordt gespeeld van 70’s disco tot Nederlandstalige meezingers, van hedendaagse popmuziek tot intieme ballads.

Touchdown is inzetbaar op elke soort evenement of feest. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea. Maar Touchdown is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, kermissen, jaarmarkten, sportfeesten etc.

Duo Touchdown beschikt over een perfecte geluidsset dat op elke zaal kan worden afgesteld. Een mooie lichtshow maakt het plaatje helemaal compleet.

Veel kijk en luisterplezier op onze site!

Duo Touchdown
Eileen & Jeroen

Top