Selecteer een pagina

Duo Touchdown

Te boeken voor al uw feesten!

Duo Touchdown

Duo Touchdown

 Duo Touchdown wordt gevormd door Eileen Schiler en Jeroen Romijn.

Beide hebben een enorme dosis ervaring in de muziekindustrie. Zo was Eileen jarenlang te zien in het theater met de productie Jeans.  Beide weten wat nodig is om een feest of evenement muzikaal in te vullen.  De belangrijkste ingrediënten voor een spetterende show zijn kwaliteit en entertainment gecombineerd met een breed repertoire. Daarnaast sluiten de stemmen van Eileen en Jeroen naadloos op elkaar aan.

Vele nationale en internationale hits zullen op uw feest of evenement de revue passeren. Dankzij een show vol interactie zullen u en uw gasten worden vermaakt. Er wordt gespeeld van 70’s disco tot Nederlandstalige meezingers, van hedendaagse popmuziek tot intieme ballads.

Duo Touchdown is inzetbaar op elke soort evenement of feest. Denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, jubilea. Maar Carwash is ook zeer geschikt voor bedrijfsfeesten, kermissen, jaarmarkten, sportfeesten etc.

Touchdown op je Bruiloft of feest?

Wanneer je op zoek bent naar een band voor je bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, sportfeest , carnaval dan ben je Duo Touchdown op het juiste adres. Touchdown is betaalbare coverband.

Duo Touchdown zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Mede door het brede repertoire. Van dansmuziek tot meezingers maar ook de laatste hits uit de top 40. Geen vaste setlijsten maar inspelen op de wensen van u en het publiek.

Vraag vandaag nog een offerte aan.

Betaalbare band?

Duo Touchdown is een betaalbare band. Benieuwd wat de kosten zijn? De kosten worden mede bepaald door een aantal factoren. Is het een openbaar optreden of besloten feest, en in welke plaats moet het optreden plaatsvinden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Boekingen

Wij zijn te boeken via het formulier op onze website of neem contact op via 06-34770308.